Horoscop saptamana 14 – 20 mai. Zodia care isi concentreaza atentia asupra unui prieten

0

Horoscop saptamana 14 – 20 mai. Zodia care isi concentreaza atentia asupra unui prieten.

Horoscop Berbec

Săptămâna începe leneş, însă o să reuşeşti, totuşi, să rezolvi unele probleme pe care le-ai tot amânat. Pe parcursul săptămânii, îţi concentrezi atenţia asupra unui prieten şi a crizei în care se află. Faptul că reuşeşti să îl ajuţi te umple de energie pozitivă.

Horoscop Taur

Energia din weekend te va ajuta pe tot parcursul săptămânii, căci tot aerul acesta romantic care te înconjoară te ajută să treci peste orice fel de obstacol. Îţi concentrezi discuţiile din timpul liber pe subiecte legate de dragoste şi spiritualitate.

Horoscop Gemeni

Un membru al familiei va fi prezent tot timpul în mintea ta. Poate un telefon către această persoană te va ajuta să te mai linişteşti. Ignoră sfaturile pe care le primeşti de la colegii de muncă, în special dacă sunt legate de partea financiară.

Horoscop Rac

hOROSCOP Se anunţă o săptămână plină: întâlniri, mese şi planuri de făcut. Încearcă să îţi ţii mintea ocupată la locul de muncă cu lucrurile pe care le ai de făcut, căci altfel rişti să aluneci în nişte zone care te vor obosi. Încearcă să nu te aventurezi în proiecte noi.

Horoscop Leu

Meriţi nişte aplauze pentru modul în care ţi-ai împărţit bugetul în ultimele zile. Astfel, săptămâna aceasta ai toate resursele necesare pentru a-ţi pune în aplicare ideile. Vei avea o săptămână echilibrată între prieteni, timp liber şi romantism.

Citeste continuarea aici.

Photo: redetv.uol.com.br

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!