Horoscop saptamanal Urania 12 – 18 mai 2018. Uranus intra in zodia Taurului

0

Horoscop săptămânal Urania 12 – 18 mai 2018. Uranus va intra în zodia Taur. Iată previziunile Uraniei pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC. Între 12 şi 13 mai seara, energie, încredere, dinamism, dorinţă de a se implica, de a fi activ, de a se angaja în diferite activităţi, cele mai multe în interes personal.

Între 13 mai, după ora 21:06′, şi noaptea de 15 mai, banii îi preocupă pe Berbeci, le mobilizează gândurile şi activitatea. Pe fond, contextul nu este negativ dar, din cauza premizelor majore pe care le ridică planetele care tranzitează casa a II-a, senzaţia este de dificultate.

Se prefigurează o schimbare provocată de Luna Nouă în Taur care se va produce pe 15 mai şi care le va da posibilitatea să pună bazele unei noi activităţi sau a unei abordări diferite a felului în care îşi vor valorifica forţa de muncă.

TAUR. Între 12 şi 13 mai seara, mental agitat. Între 13 mai, după ora 21:06′, şi noaptea de 15 mai, răstimp destul de important pentru aceşti nativi datorită marcajului astral introdus de Luna Nouă în semnul lor zodiacal, care poate indica un început de drum în plan personal sau nevoia de a consolida şi construi un proiect de viaţă.

Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului, plasându-se în casa I a acestor nativi până în toamna acestui an şi, apoi, din 2019 până în primăvara lui 2026, provocând transformări (sau o singură transformare dar profundă) legate de creştere, dezvoltare, formare, maturizare, consolidare a personalităţii lor.

GEMENI. Între 12 şi 13 mai seara, agitaţie mare în sectorul „prieteni”: întâlniri, discuţii aprinse, implicare, posibile tensiuni trecătoare născute din mici ambiţii şi vanităţi.

Între 13 mai, după ora 21:06′, şi noaptea de 15 mai, nativii vor simţi nevoia să se echilibreze la nivel organic şi psihic, să se detaşeze de stres şi solicitări; nevoia de odihnă şi învigorare. Moment special trăit la nivelul „lumii interioare” generat de Luna Nouă în Taur din 15 mai.

Tot pe 15 mai Uranus va intra în zodia Taurului care va sta în acest sector până în toamna acestui an, timp în care va răscoli subconştientul, memoria afectivă, motivaţiile structurii lor umane, obligându-i pe nativi să se reformuleze, să se alinieze acestor exigenţe astrale, să opereze decizii cu o motivaţie profundă şi, mai ales, să-şi înţeleagă destinul şi să-şi urmeze menirea, demers de lungă durată care va opera asupra casei a XII-a până în mai 2026.

RAC. Între 12 şi 13 mai seara, efort dea face faţă solicitărilor publice, de imagine sau de răspundere profesională.

Între 13 mai, după ora 21:06′, şi noaptea de 15 mai, Racii vor dori să dea mai multă stabilitate relaţiilor cu prietenii de curând intraţi în cercul lor de apropiaţi; în această ordine de idei, Luna Nouă în Taur, din 15 mai, le poate oferi prilejul să cunoască o persoană importantă pentru ei sau alături de care să-şi propună să desfăşoare o serie de activităţi şi preocupări (nu afaceri!).

Citeste continuarea aici.

VIA

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!